Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
6.5.2020

Aurator ja JPY jo 20 vuotta yhdessä

Aurator Varainhoito Oy ja Jalkapallon Pelaajayhdistys jatkavat pitkää yhteistyötään, joka alkoi jo vuonna 2000.

Jalkapallon Pelaajayhdistys haluaa tukea ja auttaa pelaajia myös talousasioissa.

– Tärkeä asia on se, että voimme tarjota pelaajille asiantuntijoiden apua myös talousasioissa. Jotta peliurasta jäisi muutakin kuin muistoja ja mitaleita, pitää raha-asiat hoitaa kunnolla alusta lähtien, JPY:n toiminnanjohtaja Markus Juhola kertoo.

– Meille on tärkeää olla helposti lähestyttävä taho ja samaa odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme. Auratorin kanssa tämä on toiminut loistavasti, Juhola lisää.

Aurator Varainhoito Oy tarjoaa asiakkailleen räätälöityä varainhoitopalvelua. Sillä on pitkä kokemus ammattiurheilijoiden varainhoidosta ja sen asettamista erityisvaatimuksista. Asiakkaina on useita suomalaisia huippu-urheilijoita.

– Avustamme urheilija-asiakkaitamme kaikissa varainhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Esimerkiksi ulkomailla kilpailevan urheilijan verotuskysymykset tai uran jälkeisen toimeentulon turvaamisen suunnittelu järjestyvät meidän kauttamme, Aurator Varainhoito Oy:n toimitusjohtaja Kaj Autio kertoo.

Jalkapallon Pelaajayhdistys perusti vuonna 2002 Suomen urheilijoiden koulutus- ja ammatinedistämissäätiön. Aurator Varainhoito Oy hallinnoi Suomen urheilijoiden koulutus- ja ammatinedistämissäätiön rahastoa, jonka tarkoitus on turvata urheilijoille vakaa toimeentulo myös aktiiviuran jälkeen.

Lue lisää urheilijatulon rahastoinnista:
https://www.urheilijoidenrahasto.fi/