Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
13.5.2023

Hyvän Maun Katsomon Manifesti 

Suomen suosituin laji, jalkapallo, kokoaa joka viikko yli puoli miljoonaa suomalaista harrastamaan, pelaamaan ja kannustamaan. Siksi katsomon ja pelikentän on myös oltava paikka, jossa jokainen tuntee olonsa turvalliseksi, kotoisaksi ja sinne kuuluvaksi. 

Jotta voimme yhdessä edistää entistä parempaa katsomo- ja kannatuskulttuuria, haluamme tuoda hyvän maun vielä aiempaakin suuremmaksi osaksi katsomoa. Haluamme korostaa kaikkea hyvää, mitä jalkapallokannatus edustaa; riemua, jännitystä ja suuria tunteita. Luodaan urheiluhenkeä ja tasaveroista kohtaamista taustasta riippumatta positiivisen kannustamisen kautta. Siksi Subway lanseeraa yhteistyössä Subway Kansallisen Liigan, Veikkausliigan ja Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa Hyvän Maun Katsomon.

Hyvän Maun Katsomo edustaa jalkapallokannatuksen parhaita hetkiä ja edistää hyvää kannatuskulttuuria luomalla positiivisen ilmapiirin jalkapallokannattajille, pelaajille aina harrastajista ammattilaiskentille saakka sekä tärkeille tukijoukoille erilaisilla toimenpiteillä. 

Kutsumme mukaan kaikki jalkapallon ystävät ympäri Suomea parantamaan kannatuskulttuuria. Juuri sinä voit tehdä Hyvän Maun Katsomon kannustamalla ja eläytymällä täysillä otteluun hyvällä maulla.