Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
20.5.2019

JPY ja Verisure yhteistyöhön - kilpaurheilijat menestyksekkäälle myyntiuralle

Jalkapallon Pelaajayhdistys ja kotien ja pienyritysten turvapalveluita tarjoava Verisure Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys. Yhteistyön taustalla on Verisuren kiinnostus urheilijoihin työntekijöinä.

– Olemme huomanneet että myyntityössä menestyvät henkilöt, joilla on urheilutausta. Urheilijat ovat motivoituneita, kilpailuhenkisiä ja tottuneet tavoitteelliseen työntekoon – ja nämä elementit ovat myyntityössä vahvasti läsnä. Usein myyntikentän parhaimmilla tekijöillä on urheilutausta, kertoo Verisuren rekrytoinnin asiantuntija Elina Rosengren.

– Verisure panostaa työntekijöiden menestykseen erinomaisella ja jatkuvalla myyntikoulutuksella. Etenemismahdollisuudet ovat hyvät: myynnin parista on mahdollisuus edetä esimiesasemaan tai esimerkiksi myynnin koulutustehtäviin. Eteneminen on mahdollista myös kansainvälisesti, sillä Verisure toimii 15 maassa, Rosengren lisää.

Verisurella on avoimia työpaikkoja erityisesti myynnissä. Myyntityössä palkkaus perustuu pohjapalkkaan ja provisioon. Provisiokattoa ei ole, joten palkassa ei ole ylärajaa. Verisure tarjoaa myös erinomaiset henkilöstöedut (lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja autoetu).

Yhteistyö Verisuren kanssa auttaa edistämään Jalkapallon Pelaajayhdistyksen Job4Player-ohjelmaa.

– Verisure on uusin lisäys yhteistyöverkostoon, jonka tavoitteena on tukea kaksoisura-asioita työn ja pelaamisen osalta. JPY:n näkökulmasta on erittäin tärkeää löytää yhteistyökumppaneita, jotka tunnistavat urheilu-uran aikana kertyvän osaamisen, kokemuksen ja urheilu-uran antamat hyödyt tulevaisuuden työuraan, kertoo JPY:n PDM Aku Tervaniemi.