Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
1.4.2024

Senni Viren naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Pelaajat ovat äänestäneet Ylöjärven Ilveksen Senni Virenin naisten Futsal-Liigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

Naisten Futsal-Liigassa ehdittiin maaliskuussa pelata runkosarjan kaksi viimeistä kierrosta. Senni Viren iski Ylöjärven ilveksen 5–3- ja 6–4-voitoissa EBK:sta ja FC Halikosta yhteensä neljä maalia ja kolme syöttöä, ja vahvat esitykset vakuuttivat kanssapelaajat valitsemaan YIlveksen laitapelaajan kuukauden parhaaksi. 

– Mennyt kuukausi on sujunut toivotusti pleijareita silmällä pitäen. Selkeästi kevät tuonut omaan peliin enemmän virkeyttä, ja saan kiittää oman joukkueeni pelaajia osana tehokkuuttani, Viren sanoo. 

24-vuotias laitapelaaja oli joukkueensa tehokkain pelaaja runkosarjassa pistein 16+13 muodostaen ylöjärveläisten tehotrion Rosa-Maria Sirenin ja Jenni Häklin kanssa. Omien otteidensa tasaisuudessa hän näkee kuitenkin vielä parantamisen varaa.

– Kausi kokonaisuudessaan on ollut hieman vuoristorataa omalla kohdallani. Tullut hyviä pelejä, mutta myös ohipelejä. Nyt kuitenkin katseet on vahvasti edessä päin ja pyrkimyksenä on saada itsestäni paras versio irti kentällä! painavan vasemman jalan laukauksen omaava pelaaja kertoo.

YIlves pelasi kokonaisuudessaan varsin hyvän runkosarjan sijoittuen toiseksi HIFK FS:n jälkeen. Joukkue napsi erheettä täydet pisteet käytännössä kaikista otteluista, joihin se lähti selvänä ennakkosuosikkina, mutta kauden viisi tappiota tulivat kahdesti HIFK FS:lle ja KaDylle sekä kerran Ilves FS:lle.

– Suorittaminen on ollut tasaisen hyvää ja rutiininomaista riittäen kakkossijaan. Tästä huolimatta emme ole pelanneet vielä parasta peliämme, ja pistemenetyksiä tuli etenkin päävastustajiamme vastaan. Näistä peleistä olemme oppineet, ja toivottavasti pääsemme kohtaamaan kyseisiä joukkueita revanssin muodossa, Viren toivoo.

Naisten Futsal-Liigan pudotuspeleissä on takana jo puolivälierien ensimmäiset ottelut, ja YIlveksen haettua omasta puolivälierävastustajastaan GFT:stä 4–0-voiton, on sarja katkolla jo nyt lauantaina Ylöjärvellä. Virenin kova vire näyttää kantavan myös pudotuspeleihin, sillä hän iski tuossa GFT-puolivälieräsarjan avausottelussa pisteet 1+2 ja valittiin joukkueensa parhaaksi. Hän näkee itsessään ja joukkueessaan potentiaalia aivan finaaleihinkin asti, kunhan tiettyjä asioita vielä saadaan hiottua huippuotteluiden vaatimalle tasolle.

– Itse pyrin parantamaan viimeistelyä, omien pelaajien tukemista ja etenkin puolustuspelaamista. Nämä asiat asetan tavoitteiksi myös koko joukkueelle. Siitä lähdetään, että oma maali pysyy koskemattomana ja edetään ottelu kerrallaan niin pitkälle kuin mahdollista! Viren päättää.