Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
2.7.2021

"Työhön sitoutuminen urheilijoilla on kovaa"

Juho Mäkelä haki uudenlaisia haasteita työmaailmasta, kun sopimus AC Oulun kanssa päättyi viime syksynä marraskuussa. Mäkelä oli kuullut Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kautta Eezy Unitedista, joka auttaa urheilijoita hyödyntämään urheilusta saatuja ominaisuuksia ja työllistymään niin urheilu-uran aikana kuin sen jälkeenkin.

Elämäntilanteeseen ja uraan sopivaa haastetta ei jalkapallon parista löytynyt, mutta työpaikka löytyi asiakkuuspäällikkönä Kuluvaakalta.
 
- Kuluvaaka teki minuun todella suuren vaikutuksen konseptillaan ja yritys on muutenkin todella mielenkiintoinen. Iso kiitos Kuluvaakalle ja Jarkolle ylipäätään luottamuksesta, on ollut todella hienoa liittyä tällaiseen tiimiin. Kuluvaaka on lisäksi yrityksenä todella mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, joten tunnen, että olen liittynyt tähän tiimiin juuri oikeaan aikaan, Mäkelä kertoo Eezyn Unitedin kotisivuilla.
 
- Tämä on itselleni hyppy tuntemattomaan, mutta olen iloinen, että otin haasteen vastaan. Olen nimittäin oppinut uutta aivan valtavasti jo ensimmäisen kuukauden aikana.
 
Maisteriksikin opiskellut Mäkelä näkee itsessään paljon urheilun kautta saatuja ominaisuuksia, joista hyötyy työssään asiakkuuspäällikkönä Kuluvaakalla.
 
- Jokainen asiakkuus on tiimityö. Koen suurta hyötyä siitä, että olen urheilu-urallani saanut työskennellä erilaisissa joukkueissa erilaisten ihmisten kanssa. Sieltä kumpuavat hyvät vuorovaikutustaidot, kuten myös sitoutuminen kovaan työntekoon sekä motivaatio itsensä kehittämiseen joka päivä. Laitan itseni täysillä likoon ja teen hyvin intohimoisesti sitä työtä mitä teen, oli se sitten urheilua tai muuta työtä.
 
- Kiitos vielä Eezy Unitedille tästä välittämisestä. Ihan loistavasti järjestetty prosessi, joka on joustanut oman elämäntilanteeni mukaan. Tästä jäi itselleni todella hyvä kokemus, ja suosittelenkin Eezy Unitedia lämpimästi kaikille urheilijoille, niin aktiiveille kuin uransa jo päättäneille.

Kuluvaakan myyntijohtaja Jarkko Kulmalahti korostaa, että urheilu antaa paljon myös siviilityöhön.

-Työhön sitoutuminen urheilijoilla on kovaa. Urheilijoilla on tervettä kilpailuhenkisyyttä, ja he ymmärtävät, että vika löytyy harvoin muualta kuin peilistä. Kunnianhimoa löytyy myös. Meillä on toimiva malli, jossa onnistuminen on itsestä kiinni ja se sopii urheilijoille hyvin. Tavallaan annan heille treeniohjelman, jota he noudattavat ja tulos on sen mukaista, miten tekee hommia. Urheilijat eivät myöskään lannistu virheistä ja uskaltavat mennä epämukavuusalueelle ja ylittää itsensä, jota tällä alalla tarvitaan.

Lue lisää: https://eezy.fi/fi/ajankohtaiset/julkaisut/kuluvaaka-arvostaa-urheilijan-ominaisuuksia-tyoelamassa