Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
10.3.2021

Emma Heikkilä naisten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

FTK-Tornion Emma Heikkilä on äänestetty pelaajien toimesta naisten Futsal-Liigan helmikuun kuukauden pelaajaksi.


Emma Heikkilä (Kuva: Jani Virolainen)

Naisten kuukauden pelaajaksi on valittu FTK-Torniota edustava Emma Heikkilä. Heikkilä oli helmikuussa tehokkaassa vireessä: neljä ottelua toivat hienot tehopisteet 8+3. Valinta kuukauden pelaajaksi herättää pelkästään positiivisia ajatuksia.

- On todella mahtavaa saada tällainen huomionosoitus. Helmikuussa tuntui, että oma motivaatio ja peli-ilo olivat huipussaan, joten on kiva kuulla, että se on välittynyt myös vastustajien suuntaan. Valinta motivoi taas treenaamaan entistäkin kovempaa ja tietysty pelaamaan paremmin, Heikkilä kertoo.

Sarjassa seitsemäntenä olevan FTK-Tornion kausi on ollut hiukan epätasainen. Tämän vuoden puolella on kuitenkin suunta ollut selvästi parenemaan päin, ja helmikuun neljässä ottelussa joukkue keräsi sarjataulukkoon komeat kymmenen pistettä.

- Onhan tämä meidän kausi ollut hiukan vuoristorataa. Oli pitkä tauko koronan vuoksi, mikä myös vaikutti syyskauteen. Nyt alkuvuodesta ollaan pystytty pelaamaan hyvin ja kehittymään paljon. Viime viikonlopun KaDy-ottelu oli meiltä heikko, mutta muuten on pelattu koko ajan paremmin ja Ilveskin haastettiin täysillä, Heikkilä avaa joukkueen kauden kulkua.

FTK-Torniolla on edessään vielä neljä runkosarjapeliä, ja sen jälkeen alkavat pudotuspelit. Tavoitteet ovat korkealla.

- Menestystä ja mitalia haetaan, ja katsotaan sitten keväämmällä mikä on sen mitalin väri. Meillä on joukkueena kaikki mahdollisuudet menestyä, ja se tulee vaatimaan onnistumisia niin yksilö- kuin joukkuetasollakin että mitalipeleihin asti päästään. Naisten Futsal-Liigassa on mielestäni ollut koronasta huolimatta tosi hyvä draivi. Joukkueet ja pelaajat ovat ottaneet isoja askeleita eteenpäin. Toivottavasti myös naisten maajoukkue pääsee taas pian näyttämään tätä kehitystä suurelle yleisölle, Heikkilä päättää.