Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
8.4.2021

Jussi Nyström miesten Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Akaa Futsalin Jussi Nyström äänestettiin pelaajien toimesta miesten Futsal-Liigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.


Jussi Nyström (Kuva: Jussi Eskola)

Akaa Futsal päätti runkosarjansa peräti kymmeneen perättäiseen voittoon, joista kahdeksan oli kolmen pisteen suoria voittoja. Kolmessa maaliskuun ottelussa Jussi Nyström nakutti komeat 8 + 5 tehot.

Koko kauden pistepörssissä kovapotkuinen Nyström ylsi 7. sijalle 27 maalillaan ja 18 maalisyötöllään ollen joukkueensa selvästi tehokkain pistemies.

- Kyllähän se mukavalta tuntuu. Oli hyvä fiilis pelata ja pelit luisti oikein hyvin. Kevätaurinko näköjään lämmittää, pohjapelaajan paikalla useimmiten operoiva Nyström tuumaa.

- Hyvät tulokset ovat tulleet kovan työn kautta. Pelataan yksinkertaisesti omilla vahvuuksilla ja keskitytään hyvään suorittamiseen vaihdosta toiseen.  Nyt vaan jatketaan samaa rataa kuten pari viime kuukautta, niin hyvä tulee. Muutama pelimies on tietysti maajoukkueen mukana, mutta puolivälierissä vastaan tuleva GFT on tuttu vastustaja, niin kyllä me tiedetään mitä odottaa. Kova sarja varmasti tulossa, mutta niinhän keväisin pitääkin olla, Nyström pohtii.

Toukokuussa 32 vuotta täyttävä Nyström on viime aikoina noussut futsalmaajoukkueen kokoonpanoon tärkeissä MM- ja EM-karsintaotteluissa. Maaotteluita Nyströmillä on yhteensä kahdeksan.

- Kyllä maajoukkueesta aina lisämotivaatiota saa. Kovat ja suuren panoksen pelit ovat palkinto jokapäiväisestä tekemisestä seurajoukkueessa. Tässä kun karsinnat pelataan pikatahtia ja liigassa ottelumäärä lisääntyi tälle kaudelle, täytyy osata ottaa huomioon myös palautuminen. Onneksi Akaassa on päästy nauttimaan Ivan Bazoulevin ammattitaidosta koko kevätkausi, Nyström sanoo.