Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
27.3.2024

Majasaari ja Heroum JPY:n hallitukseen - Hatakka jatkaa puheenjohtajana

Jalkapallon Pelaajayhdistyksen vuosikokous järjestettiin tiistaina 26.3.2024 hotelli Scandic Parkissa Helsingissä.Vuosikokous päätti hallituksen kokoonpanon vuodelle 2024. Hallituksesta jäi sivuun Timi Lahti. Uusina hallitukseen nimettiin Milla-Maj Majasaari ja Nora Heroum.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Dani Hatakka. Varapuheenjohtajat äänestetään seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Vuosikokous vahvisti myös tilinpäätöksen ja vuoden 2024 toimintasuunnitelman, tulo- ja menoarvion sekä jäsenmaksun suuruuden. Vuosikokouksessa päätettiin myös, että yhdistyksen kunniajäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö ja/tai oikeushenkilö, joka haluaa aatteellisesti ja taloudellisesti tukea yhdistyksen tarkoituksen mukaista toimintaa yhdistyksen toimintamuotojen kautta. Kannatusjäsenyyden jäsenmaksu on 100€.

Vuosikokouksessa nimettiin myös uusia Kunniajäseniä: Tim Sparv, Sebastian Strandvall, Henri Aalto, Essi Sainio, Tuija Hyyrynen ja Hanna Ruohomaa. Kunniajäsenyyden perusteluna todetaan, että kaikki edellä mainitut ovat omalla toiminnallaan osoittaneet halunsa ja kykynsä toimia jalkapalloilijoiden ja pelaajayhdistyksen parhaaksi. Kunniajäseniä on yhteensä nimetty 68.

JPY:n hallitus 2024

Dani Hatakka (puheenjohtaja)
Katarina Naumanen
Kaisa Mäki
Rasmus Schüller
Tinja-Riikka Korpela
Antti-Ville Räisänen
Katja Hakala
Lassi Nurmos
Viivi Spets
Milla-Maj Majasaari
Nora Heroum