Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
20.1.2022

Pelaajapörssi auttaa sopimuksettomia pelaajia

Pelaajapörssi on JPY:n ylläpitämä paikka, jossa sopimuksettomat mies- ja naispelaajat pääsevät esille ja voivat tarjota osaamistaan joukkueille.

Pelaajayhdistyksen jäsen voi ilmoittaa itsensä pelaajapörssiin, jos hänellä ei ole voimassa olevaa sopimusta tai hänen sopimuksensa seuran kanssa päättyy kolmen (3) kuukauden sisällä. Pelaajapörssin voivat ilmoittautua mukaan sekä miehet että naiset.

Tutustu Pelaajapörssiin tästä.

- Pelaajapörssin avulla pelaajilla on hyvä sauma tuoda itseään esille ja ilmoittaa seuroille, että sopimusta ei tällä hetkellä ole. Kotimaan huippuseurat seuraavat Pelaajapörssiä aktiivisesti, joten sitä kannattaa hyödyntää, JPY:n yhteisöjohtaja Panu Autio kertoo.

Vaikka sinulla olisi voimassa oleva sopimus, omista ansioluettelosta on hyvä pitää ajankohtaista kirjaa. JPY on luonut jäsenilleen uuden työkalun, jonka avulla he voivat luoda oman jalkapallo CV:n, jota voi käyttää apuvälineenä omaa osaamista myydessään. 

Käy päivittämässä Oma sivusi ja urheilijaprofiilisi kirjautumalla Omille sivuille.

JPY järjestää joka talvi sopimuksettomille pelaajille myös leirityksiä. Talven 2022 leirityksien ajankohdista tiedotetaan lähiaikoina.