Liity Jalkapallon Pelaajayhdistyksen jäseneksi! Rekisteröidy jäseneksi tästä.
7.3.2018

Lassi Lintula Futsal-Liigan kuukauden pelaaja

Ilves FS:n Lassi Lintula on äänestetty pelaajien toimesta Futsal-Liigan helmikuun kuukauden pelaajaksi.

Vuonna 1997 syntynyt Lintula debytoi Ilveksen riveissä Futsal-Liigassa kaudella 2014. Tällä kaudella Lintula on tehnyt 15 maalia Futsal-Liigassa.

Helmikuussa Lintula pelasi upeasti ja teki muun muassa neljä maalia, kun Ilves voitti Mad Maxin 8-4. Helmikuun toisessa pelissä Lintula onnistui kahdesti, kun tamperelaisjoukkue kukisti Riemun.

- Kyllä tämä vähän yllätyksenä tuli, pitää myöntää, Lintula iloitsi.

- Se että pelaajat äänestävät tämän, on tosi hieno asia. Se on se isoin mittari, että muut pelaajat arvostavat, Lintula lisää.

Ilveksen kausi on sujunut vaihtelevissa merkeissä. Joukkue hävisi maaliskuun alun kaksi peliään ja jää runkosarjassa kuudenneksi.

- Nyt on enää yksi peli jäljellä, mutta sijoitukseen se ei vaikuta. Kausi on ollut tosi ailahteleva. Välillä on tullut hyviä putkia ja välillä taas heikkoja.

- Joukkue on aika nuori ja jos vertaa parin vuoden takaisiin finaalipeleihin, niin vaihtuvuus on ollut iso, Lintula pohtii ailahtelun syitä.

Ilves on ollut pitkään Futsal-Liigan kestomenestyjä. Myös tällä kaudella on tavoitteet korkealla. Pudotuspelit ovat taas uusi maailma.

- Niin pitkälle on tavoite mennä kuin vaan rahkeet riitävät. Emme olleet tähän kauteen lähdettäessä ennakkosuosikkeja, mutta mahdollisuudet ovat vaikka mihin.

- Itse lähden aina vain voittamaan, mutta peli kerrallaan tässä mennään. Kaikki laitetaan peliin ja katsotaan mihin se riittää, Lintula painottaa.

Lintula heittää mestarisuosikin paineet Jyväskylään.

- Kyllä se KaDy on suosikki. Siellä on laatua ja materiaalia, Lintula toteaa.

Nuori Ilves-pelaaja panostaa nyt täysillä futsaliin omien siviilitöiden ohessa.

- Lähitavoite on vakiinnuttaa paikka maajoukkueessa. Ja jonain päivänä olisi tavoitteena pelata vielä ulkomailla, Lintula kertoo.