19.5.2020

JPY ja Mehiläinen Neo luovat Second opinion -palvelun pelaajille

Jalkapallon Pelaajayhdistys ja Mehiläinen Neo tarjoavat pelaajille Second opinion -palvelun.

Second opinion -palvelun tarkoituksena on turvata ja varmistaa pelaajille laadukas hoitoketju niissä tapauksissa, joissa tarvitaan vaihtoehtoinen ratkaisuehdotus pelaajan terveyden edistämiseksi.

The World Players Association (https://www.uniglobalunion.org/) on luonut standardit, joiden tavoitteena on auttaa eri lajien urheilijoita ja taata heille paremmat työskentelyolosuhteet. Standardien mukaan urheilijoilla on oltava oikeus turvalliseen työpaikkaan, jossa on mahdollisimman vähän haittoja terveydelle tai sosiaaliselle hyvinvoinnille. Jotta tähän päästään mahdollisimman hyvin, on urheilun sidosryhmien tehtävä yhteistyötä keskenään sekä pelaajien kanssa.

Jalkapallon Pelaajayhdistys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden saada lisätietoa ja -tukea lääketieteellisiin kysymyksiin pelaajan oman lääkärin tai lääkintähenkilökunnan lisäksi. Pelaajayhdistyksen kumppanina toimii Mehiläinen Neon Turun toimipiste, jonka asiantuntijoiden kanssa varmistetaan pelaajille laadukas hoitoketju tapauksissa, joissa tarvitaan vaihtoehtoinen ratkaisuehdotus pelaajan terveyteen liittyvässä asiassa.

Mehiläinen Neo on JPY:n pitkäaikainen yhteistyökumppani.

- Mehiläinen Neo on hoitanut jo pitkään kansainvälisiä ja kotimaisia huippu-urheilijoita. Heiltä löytyy monialaisia osaajia ja ammattilaisia, joten Mehiläinen Neo on erinomainen kumppani tähän Second opinion -palveluun, JPY:n toiminnanjohtaja Markus Juhola kertoo.

Lisätiedot:
Markus Juhola
p.0505960727
markus(a)jpy.fi

Jussi Rantanen
jussi.rantanen(a)mehilainen.fi